” Γιατί εν ξορτωνουμε να κάμουμε καλές σχέσεις..”

Από: Carinya

 

Στις μέρες μας οι νέοι πλέον δεν καταφέρνουν να κάνουν καλές σχέσεις που να κρατούν για διάφορους λόγους..

Ας δούμε μερικούς!

First of All

Από την στιγμή που πλέον οι γυναίκες εγίναν οι κυνηγοί της υπόθεσης τζαι βουρούν που πίσω τους άντρες νομίζω το κακό ξεκινά που δαμέ! Ε όχι κουκλίτσα μου.. άφηστον άλλο να έρτει που μόνος του να σου μιλήσει να σε φλερτάρει.. αν δεν το κάμει εν το έκαμε σιορ! Σημαίνει ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!! Πολλά σημαντικό τούτο να το καταλαβαίνουμε τζαι να μην επιμένουμε τζαι να επιμένουμε ότι κάτι άλλο συμβαίνει και δεν μας μιλά ο άλλος, αλλά ο τελευταίος λόγος που να περνά που τον νου μας να είναι και ο πιο απλός ..ότι Δ Ε Ν γουστάρει!

Next/ Πάμε πάρακατω..

Εκτός του προηγούμενου λόγου, υπάρχουν και οι γυναίκες που δίνονται εύκολα. Όταν ο άλλος βρίσκει τα έτοιμα γιατί να μπει στην διαδικασία να κάμει σχέση; Δίνουν τα εύκολα από την πρώτη φίλοι και φίλες.. και μετά παν τζαι πελλανίσκουν τις φίλες τους γιατί άραγε δεν τους ξαναμίλησε ο άλλος.(Τζαι κόρη τι έκαμα λάθος τζαι Bla bla bla) αν το βρεις ας πούμε! Τζαι εν κανεί τούτες εδώσαν την εντύπωση ότι εν οκ φίλε μου γίνεται τζαι έτσι το πράμα άρα καταλαβαίνετε. Τα ευκόλως νοούμενα παραλείπονται.

Next

rrtyu

Εμάθαν μου ούλλοι ότι άμαν κάμνουμε σχέση ετελειώσαν ούλλα. Ναι, σχέση = κλείνομαι στο σπίτι, pop corn, movie and boyfriend, girlfriend.  Έτσι εν OK τον πρώτο μήνα άτε τον δεύτερο. Σε κάποια φάση κάποιος που τους 2 θα δυσπυρκάσει ..πως το λέμε, θα δυσανασχετήσει!!! Γι΄αυτό πρέπει και οι δύο να σέβονται τους φίλους και φίλες του άλλου. Ο καθένας θέλει τον χρόνο του και με την παρέα του. Αν γίνει τίποτε τζαι χωρίσεις μετά, αν τόσο καιρό ήσουν χαμένος τι θα σου πουν οι φίλοι σου; — bye bye τζαι με το δίκιο τους.

 

 

 

 

Next

Τούτο που θα πω τωρά πάει για εκείνους που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις. Αν τύχει τζαι έχετε ήδη που παλιά μεγάλη σχέση το να πιστεύετε ότι δέσατε το γάρο σας δεν στέκει. Ποτέ μην παραμελήσετε την εμφάνιση σας επειδή πλέον ο άλλος σας ξέρει καιρό. Κάπου, κάτι θα βρεθεί και πάει πέτασε το πουλάκι!

 

vbnhg

 

 

So dear girls please keep on being girls!  It’s a girl thing you know, don’t ruin it!

And dear boys start being Men please!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY