Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι ή μήπως όχι;

Από: Ανδρομάχη Μιχαήλ

Πολλοί από εμάς έχουμε κρίνει ανθρώπους από την πρώτη ματιά μόνο και μόνο από τους φίλους τους. Δεν λέω κάποιες φορές μπορεί και να ισχύει αυτή η θεωρία, αλλά ας το δούμε και από μια άλλη άποψη…!

 

 

Σε μια κοινωνία τόσο ανοιχτή όπως την δική μας, γνωρίζουμε καθημερινά ανθρώπους που μπορεί να ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους και στην τελική να κάνουμε και παρέα μαζί τους  λόγω κάποιων κοινών ενδιαφερόντων. Πολλές φορές λόγω δουλειάς, κάποιων κοινών φίλων, κοινών hobbies, κοινών γούστων σε μουσική αλλά και σε άλλους τομείς όπως οι κοινοί τόποι διασκέδασης και εξόρμησης.

ff

 

Δεν είναι αναγκαίο να ψάχνουμε για τους ίδιους ανθρώπους με εμάς για να κάνουμε παρέα  που ίσως και να μην υπάρχουν. Μέσα από την συχνή επικοινωνία με τα άτομα που διαλέγουμε για να μείνουν στην ζωή μας υιοθετούμε πολλά πράγματα ο ένας από τον άλλο αλλά πάντα από δική μας επιλογή.  Ίσως να βρούμε άτομα που έχουν αρκετά κοινά με εμάς  αλλά ο καθένας μας  είναι μοναδικός και ξεχωριστός  και κανείς δεν μπορεί να έχει μια αντικειμενική άποψη για κάποιο άτομο αν πρώτα δεν το γνωρίσει!  Γι’ αυτό και είναι παράλογο να κρίνουμε ανθρώπους μέσα από άλλους ανθρώπους.

Τελικά, δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι;  Ας θυμηθούμε πρώτα πως ο Ιούδας είχε τους καλύτερους φίλους !!

rf

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY