Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, η συντακτική ομάδα “η άλλη άποψη” οργάνωσε φοιτητικό debate στο Manchester Metropolitan University, ενόψει των πρόσφατων εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις για την λύση του Κυπριακού Προβλήματος.

Μαζί μας παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της ΦΠΚ Πρωτοπορίας ΗΒ και πρόεδρος ΕΦΕΚ ΗΒ, Παντελής Ποιητής, ο Μάριος Λαγού πρόεδρος της ΔΗΚΦΑ Προοδευτικής ΗΒ, η Αντωνία Φράγκου, εκπρόσωπος της ΔΗ.ΠΑ.Κ.Φ Αναγέννησης ΗΒ και ο Νικόλας Παναγίωτου, πρόεδρος του ΜΕΤΩΠΟΥ Κ.Φ ΗΒ.

Σκοπός και στόχος του debate ήταν να ακουστούν ίσα οι απόψεις όλων των φοιτητικών παρατάξεων Ηνωμένου Βασιλείου, έτσι ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος φοιτητής ή πολίτης να έχει μπροστά του ένα μέτρο σύγκρισης των απόψεων, ιδεών και προβλημάτων σχετικά με τις εξελίξεις για το Εθνικό μας πρόβλημα.

Η δομή της συζήτησης ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος καλέστηκαν όλες οι φοιτητικές παρατάξεις να αναπτύξουν περιεκτικά τις θέσεις τους, ενώ στο δεύτερο μέρος διεξάχθηκε ουσιαστικά και το debate. Έτσι, δόθηκε σε όλους τους αντιπροσώπους των παρατάξεων το δικαίωμα να θέσουν ερωτήματα στους υπόλοιπους αντιπροσώπους.

Τέλος, εκ μέρους της συντακτικής ομάδας της “άλλης άποψης” θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις τέσσερις παρατάξεις για τον εποικοδομητικό διάλογο καθώς και ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπαθειες των φοιτητικών παρατάξεων στην προώθηση του Εθνικού μας προβλήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY