Παίξτε τώρα Pac-Man στο Google Maps

pacman

 

Αρκετές περιοχές του πλανήτη διανύουν ήδη τις πρώτες ώρες της πρωταπριλιάς και η Google επιφυλάσσει μια πολύ ιδιαίτερη κι εντυπωσιακή έκπληξη, σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας Google Maps. Χρησιμοποιεί ως πίστα Pac-Man το σημείο του χάρτη που βρίσκεστε και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στo retro ηλεκτρονικό παιχνίδι των 1980s’.

Εάν η τοπoγραφία της τοποθεσίας σας στο χάρτη της Google δεν έχει αρκετούς δρόμους, ώστε να μπορεί να μετατραπεί σε πίστα τότε, η υπηρεσία, σας μεταφέρει στο πλησιέστερο σημείο με δρόμους, ώστε να συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτή την πολύ πιστή μεταφορά του παιχνιδιού, στην πλατφόρμα των Google Maps.

Να σημειωθεί ότι στο αντίστοιχο περισινό πρωταπριλιάτικο αστείο της Google, οι χρήστες καλούνταν να πιάσουν ένα Pockemon στο περιβάλλον του Google Maps.

Για να παίξετε PacMan στο Google Maps, αρκεί να μπείτε στη διεύθυνση maps.google.com και να πατήσετε στην εικόνα με τον Pac-Man, κάτω δεξιά, αφού περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα έως ότου φορτώσει. Καλή πρωταπριλιά!

 

maps.google.com
pacman2

 

Πηγή: www.lifo.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY