Τα πρέπει της μνήμης – Ω Χαρούμενη Λάμψη, Ω Θεσπέσια Μέρα

Aπό: Panic

Δύο χρόνια πριν, τέτοια εποχή, το Harlem Shake, κατακτούσε το γνωστό σύμπαν, με τους απανταχού επιληψίες να διαλύονται μπροστά στις κάμερες. Ο Φραγκίσκος αντικαθιστούσε την σαύρα τον Βενέδικτο και στην νήσο του χαλκού, οι φίλοι μας το Eurogroup, εκάμαν μας το μουνί μνημόνιο.

Επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, λεν ότι πρόπερσι η Γερμανία ήθελε να κατεβεί με το εξής τραγούδι στην Ευροβιζιόνα:

“Hey, I just met you
and this is craaaaaaaazyyyy
I’ll take your money,
so fuck you maybe!!”

Αλλά, έγινε και κάτι άλλο. Σε μια γωνιά της δυτικής Λεμεσού, ένα αγόρι ξεκίνησε δειλά-δειλά, να γράφει τα πρώτα του γράμματα σε μια γνωστή-άγνωστη πλατφόρμα, ονόματι blogger. Άφησε τα δάχτυλα του να περιπλανηθούν πάνω στην πλαστικούρα του λαπτοπιανού πληκτρολογίου και μέσα από την οργή στη ψυχή, τη φλόγα στη καρδιά και το σίδερο της μνήμης, γεννήθηκε ο Joyglow.

Ναι, ναι φίλε μου αναγνώστη, άφησ’το ρίγος να σου διαπεράσει την ραχοκοκκαλιά. Είμαστε επίσημα στο έτος 1 Α.J. (Αnno Joyglonious). Επέρασε τζιολάς ένας χρόνος.

(Η ειρωνεία, είναι το γεγονός ότι αθθυμήθηκα τα γενέθλια του Τζόυγκλοου, ενώ τα δικά μου ούτε επήρα πρέφα πότε ήρταν και πότε επεράσαν. Καλός μαλάκας και εγώ.)

Τωρά, κάποιοι που σας να πείτε χεστήκαμε Πάκκο. Ειδικά εσύ το τρόλ (εσύ ναι εσύ!!), που κάθε 15 μέρες στέλλεις μου μέηλ, λέγοντας μου να πα να γαμηθώ. (Btw. Εν τζαι πληγώνεις με. Σημαίνει ότι είσαι τακτικός αναγνώστης. Ξέρεις.)

Ασχέτως της εντερικής σας κατάστασης για τα νέα μου σήμερα πάντως πρέπει προς τιμήν της επετείου και μιας και δεν μπορώ να σας πασάρω τζεραστικά κατιδίαν, να σας αποκαλύψω 15 πράματα που δεν ηξέρετε για μένα ως τωρά. Πάμε.

1. Δεν εμίλησα ως τα 3.5 μου χρόνια.

2.Την πρώτη φορά που έφα γιαπωνέζικα, εβούττησα μια ολόκληρη λούρα σούσhι μέσα στο wasabi και κατέβασα την αμάσητη. Στα Ocean Basket, ακόμα μιλούν για την “ημέρα του Δράκου”.

3. Έχω στραμπουλήξει το ίδιο πόδι 3 φορές σε 48 ώρες.

4. Το χειρότερο μου όνειρο είναι ότι κάθομαι σε ένα λεωφορείο, βλέπω τον εαυτό μου στο τρίτο πρόσωπο και δίπλα μου κάθονται σκιές που ξέρω ότι με βλέπουν. Όποτε γυρίζω να τις κοιτάξω, βλέπουν αλλού.

5.Στο πιο περίεργο μου όνειρο, είμαι σε ένα βάλτο μαζί με μια συγκεκριμένη θεία μου, είμαστε και οι θκιο ντυμένοι βάτραχοι και κοάζουμε στα νούφαρα. I don’t even…

6. Τα αεροπλάνα είναι τα δεύτερα ασφαλέστερα οχήματα έβερ, μετά τα ζέπελιν. Άσχετο.

7.Μια φορά για να με ξεμεθύσουν, εφέραν μου κυπριακό καφέ. Ήπια τον μονορούφι και μετά έπιασα κουταλάκι και έφα το κατακάθι. Σε ερώτηση γιατί το έκαμα τούτο, απάντησα “ήταν κρίμα να μείνει μόνο του”.

8. Εν ξέρω αν το ανάφερα ξανά, αλλά ήμουν μάρτυρας στο πιο αποτρόπαιο διαιτητικό γεύμα που συνέλαβε νους ανθρώπου. Kellog’s All Bran με καππάρι. Για πρωινό.

9. Αρέσκει μου να τσακρώ τα δάχτυλα μου.

10. Έχω πάνω από 15 χιλιάδες τραγούδια στο δίσκο. Ακούω μόνο τα 50.

11. Δεν έχω δει ποτέ Breaking Bad, House of Cards, Fringe,Lost, Game of Thrones. Έχω δει τα άπαντα του Gossip Girl. xoxo.

12. ‘Εχω σπαταλήσει ως τωρά πάνω από 1000 ευρά για να στήσω σάκκο με προμήθειες και εφόδια, σε περίπτωση καταστροφής. Το κιτ μου περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα, πλήρες ιατρικό κατάλογο για περίθαλψη μικρής ομάδας ατόμων, φαγητό για 4 για δέκα μέρες και αυτοσχέδια πανοπλία φτιαγμένη από φτυαράκια κήπου που εγόρασα που το Jumbo. Επίσης μόλις εσυνειδοτοποίησα ότι δεν έχω ζωή.

13. Μια μέρα που μουν μωρό, εκλειδώθηκα για αστείο στο υπνοδωμάτιο με το αρφό μου που ήταν βρέφος. Μετά που κανένα μισάωρο αγωνίας και παρακάλιων, άνοιξα την πόρτα. Για το επόμενο μισάωρο, έτρωα ξύλο.

14. Αρέσκουν μου οι ταινίες στις οποίες ο πρωταγωνιστής είναι ένα καθήκι που ανακαλύπτει ότι τελικά δεν είναι τόσο καθήκι. Σε κάθε ταινία υπάρχει αναγκαστικά μια ξαφνική σκηνή που όσο γάρος και να σαι πάντα μπουκώνεις λλίο τα δάκρυα σου. Παραδείγματα: Scrooged, Shallow Hal, Disney’s Τhe Kid.

15. Θέλω να μάθω ποιος θκιαβάζει το μπλόγκ μου στον Παναμά. Και επίσης ποιος εχρησιμοποίησε το search word, “αχάριστη κι δεινόσαυροι”. Τρεις φορές.

Είμαι ο Πανίκ…όι…σήμερα, είμαι ο Joyglow.

Πηγή: Panic Joyglow

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY