Ο χωρισμός είναι δύσκολος και ειδικά όσον αφορά το Facebook.

Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα απ’το σφίξιμο στο στομάχι όταν εσκεμμένα ή και κατά λάθος πέσεις πάνω σε ένα παλιό μήνυμα ή μια φωτογραφία ενός πρώην αγαπημένου προσώπου.

Όπως και να έχει, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, το Facebook, μόλις ανακοίνωσε πειραματικά νέα εργαλεία, έτσι ώστε να κάνει τον χωρισμό λιγότερο επώδυνο.

Μέχρι σήμερα, ο μόνος τρόπος για να απαλλαχτείς από τον πρώην , ήταν να διαγράψεις ή να μπλοκάρεις το προφίλ του. Το πρόβλημα όμως είναι πως πολύ πιθανόν να ανακαλύψει αυτό που έκανες, οπότε πάει χαμένη η στάση ανωτερότητας που ήθελες να κρατήσεις.

Με το νέο εργαλείο του Facebook, μπορείς να αλλάξεις το τί μπορεί να δει ένας πρώην ή να περιορίσεις την εμφάνιση των αναρτήσεων στο News Feed σου με το όνομα του. Και όλα αυτά χωρίς να το ξέρει.

” Το έργο αυτό αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας να αναπτύξουμε τους πόρους για τους ανθρώπους που μπορεί να διανύουν τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους”, έγραψε ο Kelly Winters, διευθυντής προϊόντος του Facebook.

“Ελπίζουμε ότι αυτά τα εργαλεία θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να τερματίσουν τις σχέσεις τους στο Facebook με μεγαλύτερη ευκολία, άνεση και αίσθηση του ελέγχου.”

twophones

Οι νέες εφαρμογές βρίσκονται στην επίσημη σελίδα του Facebook.

Μπορεί αυτό το νέο εργαλείο να βοηθήσει αρκετό κόσμο να ξεπεράσει τις δυσκολίες μιας τελειωμένης σχέσης. Παρ’όλα αυτά τίποτα δεν θα σε κάνει πιο χαρούμενο απ’το να περιορίσεις τον πρώην , όχι μόνο από το Facebook , αλλά και από το μυαλό σου.

FBRuinsMarriage

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY