Τι περίεργα θα δούμε φέτος στο Ρεκόρ Γκίνες!!

 Από: Νικολέττα Αντωνίου

 

Ήδη ξεκίνησαν να ετοιμάζουν το Ρεκόρ Γκίνες του 2015, με πρωτοφανής ειδήσεις!   Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές. Έχουμε ακούσει πολλούς που είναι προσκολλημένοι σε αντικείμενα και τα συλλέγουν, αλλά αυτή την συλλογή ίσως να μην την ξανακούσατε.

Η συλλογή της Akiko Obata αποτελείται από 8,000 αντικείμενα πλαστικών ομοιωμάτων φαγητών και κερδίζει μια θέση στα Γκίνες ως η μεγαλύτερη συλλογή.

record guinness one

Η Beth Johnson θέλει να μείνει για πάντα παιδί και έτσι κατασκεύασε το μεγαλύτερο yoyo με διάμετρο 3.6 μέτρα και βάρος 2095.6kg!

record guinness 2

Το να μπει ο 24χρονος Nick Stoeberl στο ρεκόρ Γκίνες, ήταν μια φυσική υπόθεση αφού κατέχει την μακρύτερη γλώσσα.  Η γλώσσα του Nick, μετρημένη από την άκρη μέχρι το πάνω χείλος είναι 10,1 εκατοστά

rekor 3

Η πιο κοντή γάτα του κόσμου είναι μόλις 12 εκατοστά στο ύψος. Η Lilieput είναι μια αξιαγάπητη γατούλα 9 ετών

rekor 4

Ο ψηλότερος έφηβος του κόσμου είναι ο Broc Brown. Κατάφερε να ξεπεράσει τα δύο μέτρα σε ύψος ενώ είναι μόλις 17 ετών.

rekor 5

Στο Isle of Wight’s Bestival κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε η μεγαλύτερη ντίσκο-μπάλα του κόσμου με διάμετρο 10 μέτρα και 33 εκατοστά. Που ξέρούμε μπορεί όλοι εκεί να είναι λάτρεις της μουσικής και του χορού!

rekor 6

Ο 49χρονος Karsten Maas από τη Δανία, δεν έκρυψε την αγάπη ή ίσως την ψύχωση που έχει για το γκολφ, αφού έφτιαξε ένα μπαστούνι που φτάνει στα 4.37 μέτρα.

rekor 7

Αν νομίζεις ότι έχεις πρόβλημα με τα μαλιά σου, ρώτα τον Alan Edward Labbe πως το αντιμετωπίζει. Ο Alanκατέχει το ρεκόρ για το ογκωδέστερο μαλλί που χωρίς styling έχει 5.75 ίντσες ύψος και σχεδόν 8 ίντσες πλάτος.

rekor 8

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY