Το κατάλληλο ντύσιμο για την κάθε περίσταση!

Από: Ανδρομάχη Μιχαήλ*

 

Πως θα ντυνόμασταν για να πάμε να πιούμε ένα καθημερινό πρωινό καφεδάκι;

Νομίζω δεν χρειάζονται και πολλά πολλά! Ένα jean ή ένα απλό παντελόνι μαζί με μια μπλουζίτσα ή ένα πουλόβερ και το σακάκι μας.  Παπούτσια απλά, από μπαλαρίνα, μποτάκι ή ακόμα και converse για ένα πιο σπορ στυλάκι!

Untitled Untitledk

Πως θα ντυνόμασταν για να πάμε δουλειά;

Θεωρώ πως οι Mindy φούστες δηλώνουν ένα σοβαρό ύφος όπως επίσης και ένα μαύρο παντελόνι σε απλή γραμμή! Πάνε απίστευτα με ένα κομψό πουκάμισο σε συνδυασμό με το blazer μας. Δεν είναι ωραίο να πηγαίνουμε δουλειά από το πρωί με το στιλέτο γι’ αυτό θα πρότεινα τα πιο χαμηλά παπούτσια με το διακριτικό τακούνι (pointed shoes).

Untitledk5

Untitledk56

 

 

Πως θα ντυνόμασταν για να πάμε να πιούμε ένα ποτό;

Για ένα πιο καλό ντύσιμο αλλά και ταυτόχρονα απλό θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε μαζί με το jean μας και το απλό μας top ένα γούνινο σακάκι από πάνω μαζί με ένα τακούνι που να μην είναι πολύ ψηλό.

Untitledk567

 

Πως θα ντυνόμασταν για να πάμε στο Πανεπιστήμιο;

Ένα κολάν, ένα παντελόνι ή ένα jean σε συνδυασμό πάντα με ένα sweater ή μια απλή μπλούζα και το σακάκι μας. Μπορούμε να φορέσουμε ακόμη και τις φόρμες μας και τα trainers μας. Γενικά όσο πιο απλό το ντύσιμο τόσο το καλύτερο!

Untitledk5678

 

Πως θα ντυνόμασταν το βράδυ για ξέφρενο χορό σε ένα club;

Ερχόμαστε στην φάση όπου μπορούμε να βάλουμε ακόμη και τα πιο ψηλά μας παπούτσια! Αν με ρωτάτε εμένα όσο πιο ψηλά τόσο το καλύτερο! Αναδεικνύουν το ντύσιμο αλλά και το σώμα της κάθε γυναίκας ! Η κάθε γυναίκα θέλει να νοιώθει ωραία και sexy την μέρα που θα βγει έξω. Μπορούμε να συνδυάσουμε ένα καμπάνα παντελόνι και ένα στενό τοπ ή ακόμη και ένα πουκάμισο. Ένα ωραίο στενό φόρεμα ή μια φούστα με ένα τοπ. Δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικές ούτε στα ρούχα αλλά ούτε και στο βάψιμο ακόμη και αν είναι μια βραδινή έξοδος! Ίσως θα μπορούσαμε απλά να τονίσουμε λίγο παραπάνω τα χείλη ή τα μάτια μας αλλά ποτέ και τα δύο ταυτόχρονα.

Untitledk56789Untitledk567891

 

 

*Πτυχιούχος Μarketing –  Πανεπιστήμιο Κύπρου

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY